POP Pankin lainatuotteet arvioituna

Kun lähestytään rahoitusasioita, on tärkeää vertailla saatavilla olevia vaihtoehtoja ja ymmärtää kuhunkin tuotteeseen liittyvät ominaisuudet sekä ehdot. POP Pankki tarjoaa erilaisia lainaratkaisuja, jotka on räätälöitävissä yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tilanteeseesi voisivat sopia myös:

ⓘ Markkinointitiedot
PalveluLainasummatLaina-aikaTyyppi
Axolaina logomin. 2 000 €, max. 60 000 €min. 1v, max. 15vLAINANVÄLITTÄJÄSiirryArrow
Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 7,21 %, nimelliskorko 6%, kulut 3 923 € ja yhteensä 13 923 €.
Rahalaitos logomin. 5 00 €, max. 60 000 €min. 1v, max. 15vLAINANVÄLITTÄJÄSiirryArrow
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 4,50%, Todellinen vuosikorko (APR) 4,59%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 13 484€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 83 484€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 70 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.
Bank Norwegian logo5 000 – 60 000 €min. 1v, max. 15vPANKKISiirryArrow
Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (lokakuu 2023)
Omalaina.fi logomin. 5 00 €, max. 60 000 €min. 1v, max. 20vLAINANVÄLITTÄJÄSiirryArrow
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
Sortter logomin. 1 000 €, max. 60 000 €min. 1v, max. 20vLAINANVÄLITTÄJÄSiirryArrow
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 14 000 €, korko 8 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 203 €, takaisinmaksettava summa 19 480 € sekä todellinen vuosikorko on 9,05 %.
Unolaina.fi logomin. 1 000 €, max. 60 000 €min. 1v, max. 15vLAINANVÄLITTÄJÄSiirryArrow
Todellinen vuosikorko laskettuna 25 000 € luotolle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 7.54%, mikäli korkoihin ja kuluihin sisältyy: Vuosikorko 6.90%, kuukausittainen tilinhoitopalkkio 5 € ja lainan avausmaksu 0 €. Kuukausierä on tällöin esimerkin mukaiselle 25 000 € lainalle 293.98 € sisältäen yhteensä 120 maksuerää. Lainan, korkojen ja kulujen yhteismäärä on edellä mainitun esimerkein 35 278 €, joista kulujen osuus on 600 € ja korkojen osuus on 9 678 €
Ferratum logomin. 1 €
max. 4 000 €
min. kk-lyhennys 40 €/3 % lainasaldostaJOUSTOLUOTTOSiirryArrow
Lainaesimerkki: Joustava-luotto 4000€, laina-aika 1v, 12 maksuerää, kk-erien esimerkkisummat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €. Nimellinen vuosikorko: 19,97%, Tod.vuosikorko: 29,79%, Avausmaksu: 0€, Tilinhoitomaksu: 12€/kk = Esimerkki luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 4576,59 €, olettaen asiakas nostaa kerralla 4000e ja noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa.

Erilaisten lainatuotteiden vertailu

 • POP Joustoluotto tarjoaa joustavuutta: voit nostaa luottoa tarpeesi mukaan suoraan verkkopankista.
 • Kätevä lainalaskuri auttaa hahmottamaan laina-ajan ja kuukausierän ennen hakemuksen täyttämistä.
 • POP Kotitalouslaina tarjoaa nopean rahoitusratkaisun: lainapäätös saadaan heti ja rahat voidaan siirtää tilillesi jo saman arkipäivän aikana.

Tunnusmerkit ja erityispiirteet POP Pankin lainoissa

POP Pankin lainatuotteissa yksilöllisyys korostuu. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään luotto, jonka korko ja takaisinmaksuehdot määrittyvät henkilökohtaisesti. Lisäksi, hyödyllisistä linkityksistä löydät tarkempia tietoja joustoluotoista, panttaus- ja takausehdoista, jotka auttavat ymmärtämään lainan ehtoja syvällisemmin.

Laina-asiakkaiden ohjaaminen

Laina-asioissa neuvonta ja ohjaus ovat avainasemassa. POP Pankki tarjoaa ohjeita ja vinkkejä niin oman talouden hoitoon kuin varautumiseen epävarmoina aikoina. Lainapäätöksen jälkeen asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää henkilökohtaisia neuvontapalveluja varmistaakseen, että rahoitusratkaisu palvelee parhaalla mahdollisella tavalla omaa taloudellista tilannetta.

Lue myös

Kirjoittajasta

Johanna on kokenut copywriter ja rahoitusalan asiantuntija, jolla on laaja tietämys lainoista ja rahaan liittyvistä aiheista. Johanna on kauppatieteiden kandidaatti, mikä on antanut hänelle vankan pohjan ymmärtää kuluttajien jokapäiväistä talousarkea. Hän on omistautunut jakamaan tätä tietoa yleisölle selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.

Johanna Laine

Joustoluoton kohtiinräätälöinti ja yksilöllinen korko

Valitessasi rahoitusratkaisuja, joustavuus on avainasemassa. POP Joustoluotto tarjoaa juuri sitä: sen avulla voit räätälöidä lainatuotteen oman taloudellisen tilanteesi ja tarpeidesi mukaiseksi. Kuinka tämä sitten toteutuu käytännössä? Lainasumman, takaisinmaksuajan ja kuukausierän suunnittelu on helppoa POP Pankin kätevän lainalaskurin avulla, joka antaa selkeän kuvan mahdollisista lainakustannuksista ilman, että sinun täytyy kirjautua sisään tai sitoutua mihinkään.

Koron yksilöllisyys on merkittävä tekijä lainan kustannuksissa. Jokaiselle asiakkaalle myönnetty korko määräytyy henkilökohtaisten taloudellisten olosuhteiden mukaan, ja se voi vaikuttaa oleellisesti lainan kokonaiskustannuksiin. Esimerkiksi POP Joustoluoton esimerkkilaskelmassa 10.000 euron vakuudettomalle lainasummalle todellinen vuosikorko on 9,47%, sisältäen kaikki lainanhoitokulut.

POP Pankki tarjoaa lisäksi henkilökohtaisia lainaratkaisuja, jotka mukautuvat asiakkaiden tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten kotitalouslaina arjen hankintoihin tai suurempi luotto harkittuun kulutukseen, POP Pankki antaa mahdollisuuden saada räätälöityjä ratkaisuja eri elämäntilanteisiin.

Miten POP Joustoluotto mukautuu eri tarpeisiin?

POP Joustoluotto on suunniteltu tarjoamaan rahoitusvaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi. Rahoituksen tarve voi vaihdella odottamattomasta menosta aina opiskeluajan elinkustannusten kattamiseen. POP Joustoluotto mukautuu:

 • Odottamattomiin menoihin – joustava käyttövarasi tarpeen tullen.
 • Opiskeluajan rahoitukseen – opiskelijaelämän taloudellisen turvan takaamiseksi.
 • Epävarmoihin aikoihin – oman talouden hallintaan ja varautumiseen.

Kotitalouslaina käytännössä – Näin prosessi toimii

POP Pankin tarjoama Kotitalouslaina on suunniteltu tarjoamaan nopea ja joustava rahoitusratkaisu arjen tarpeisiin. Hakuprosessi on suoraviivainen ja voit saada lainapäätöksen ja rahoituksen käyttöösi jo saman arkipäivän aikana. Ei-toivottujen teknisten haasteiden varalta, kuten häiriöt POP Avaimen käytössä Android-laitteilla, POP Pankki suosittelee ottamaan yhteyttä asiakaspalveluunsa nopean tuen saamiseksi.

Rahoituksen saamisen nopeus korostuu erityisesti silloin, kun rahantarve yllättää. POP Pankki tarjoaa Kotitalouslainan nopeasti ja vaivattomasti: lainapäätös tehdään pikaisesti ja varat siirretään tilillesi saman arkipäivän aikana. Lainaa hakiessasi et tarvitse POP Pankin asiakkuutta, ja koko prosessi lähtee liikkeelle sujuvalla lainalaskurilla, joka ei edellytä kirjautumista.

Miten nopeasti voit saada kotitalouslainan tilillesi?

Lainan hyväksymistä ja varojen siirtoa koskeva prosessi POP Pankissa on tehostettu maksimaalisen nopeudeksi. Tarvittaessa saat lainapäätöksen heti ja rahat siirtyvät tilillesi vielä saman arkipäivän aikana, kun haet POP Kotitalouslainaa. Tämä tarkoittaa, että rahoitus on käytettävissäsi juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Android-käyttäjien tietoturva ja POP Avain -sovelluksen häiriöt

Tietoturva on keskeistä mobiilipankkisovelluksissa, ja käyttäjäkokemuksiin vaikuttaa merkittävästi sovellusten luotettavuus ja sujuvuus. Tietoturvallisuus on elintärkeää digitaalisessa pankkimaailmassa, jossa henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot ovat jatkuvasti riskeille alttiina. Erityisesti Android-laitteiden käyttäjille tämä on tärkeä seikka, ja POP Avain -sovelluksen häiriötilanteet saattavat aiheuttaa huolta.

 1. POP Avain -sovelluksen häiriöt ovat koskettaneet useita käyttäjiä, mikä on nostanut esiin kysymyksiä sovelluksen luotettavuudesta Android-alustoilla.
 2. Käyttäjäpalautteet osoittavat, että häiriöt voivat vaikuttaa pankkitransaktioiden suorittamiseen, ja tämä vaatii pankeilta nopeita toimenpiteitä ongelmien ratkaisemiseksi.

Käyttökokemukset: POP Avaimen toimivuus Androidilla

POP Pankki pyrkii jatkuvasti kehittämään sovelluksiaan asiakkaidensa palautteen perusteella. Käyttäjien kokemukset antavat arvokasta tietoa sovelluksen kehitystyöhön, ja kertovat meille missä onnistumme ja missä meillä on parannettavaa. Tässä muutamia nostoja asiakkaiden palautteista:

 • Käyttökatkokset ovat aiheuttaneet hämmennystä ja viivästyksiä rahoja siirrettäessä.
 • Jotkut käyttäjät ovat kohdanneet ongelmia sovelluksen tunnistautumisen kanssa.
 • Viestintä häiriötilanteiden aikana on ollut keskeistä käyttäjien luottamuksen säilyttämiseksi.

Lainalaskurin tuoma avoimuus ja saavutettavuus

Kun harkitaan lainan ottamista, POP Pankin lainalaskuri on arvokas työkalu. Sen avulla voit tehdä tarkkoja laskelmia lainasummasta, maksuajasta ja mahdollisista kuukausieristä – jo ennen kuin täytät lainahakemusta. Lainalaskuri auttaa sinua ymmärtämään lainasi ehtoja ja kustannuksia paremmin ja antaa mahdollisuuden vertailla eri lainatuotteita kuten POP Joustoluottoa ja POP Kotitalouslainaa tarpeisiisi sopivaksi.

Lainahakemusprosessi on kätevä ja monipuolinen. Voit aloittaa lainahakemuksen etukäteissuunnittelun näppärästi lainalaskurilla, joka ei edellytä kirjautumista tai pankin asiakkuutta. Saatuasi kokonaiskuvan lainasi ehdoista, voit siirtyä sujuvasti itse lainahakemukseen, joko verkossa tai pankin konttorissa ja saatat saada lainapäätöksen nopeasti. Tämä saavutettavuus ja avoimuus tekee POP Pankista varteenotettavan vaihtoehdon monille lainanhakijoille.

Lainalaskurin hyödyt ennen lainahakemusta

Lainalaskurin käyttö ennen lainan hakemista on suositeltavaa. Esimerkiksi POP Joustoluoton kaltainen tuote tarjoaa joustavuutta, mutta on tärkeää ymmärtää kaikki luottoon liittyvät kustannukset:

 • Korkoehdot ja lainan todellinen vuosikorko
 • Lainasummien ja maksuaikojen vaikutukset kuukausieriin
 • Mahdolliset lisämaksut, kuten hoitomaksut

POP Pankin omilla sivuilla voit tutustua tarkemmin luoton ehtoihin, kuten joustoluoton, panttausehtojen ja takausehtojen kautta. Lisäksi pankki tarjoaa materiaalia oman talouden hoitoon ja lainoihin liittyen, joten käytä näitä resursseja hyväksesi, ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Luottojen nostaminen suoraan verkkopankista

POP Pankki tarjoaa nykyaikaisia rahoitusratkaisuja, ja sen palvelut kattavat niin henkilökohtaisen talouden hallinnan kuin joustavat lainatuotteetkin. POP Joustoluotto on POP Pankin tarjoama tuote, jonka myötä asiakas voi hallita lainansa nostoa suoraan verkkopankissa.

 1. Verkkopankin käyttö luottojen hallinnassa: POP Joustoluoton avulla asiakas saa käyttöönsä vakuudettoman luoton, jonka voi nostaa tarpeensa mukaan verkkopankin kautta. Tämä säästää aikaa ja tekee rahoituksen hallinnasta joustavampaa.
 2. Lainan nostaminen ja maksuprosessi: Prosessi alkaa lainalaskurilla, jossa asiakas voi laskea lainasumman, maksuajan ja kuukausierän. Lainan hakeminen onnistuu helposti verkossa, varaten verkkotapaamisen tai vierailemalla konttorissa. Kun lainapäätös on saatu, luotto on välittömästi nostettavissa eikä erillistä sopimusta tarvita myöhemmin.

Joustoluotto on räätälöitävä ja sen korko määräytyy yksilöllisesti. POP Kotitalouslaina sen sijaan on vakuudeton kulutusluotto, jonka päätös saadaan välittömästi ja rahat siirtyvät tilille saman päivän aikana. Molempien lainojen ehdot ovat selkeästi esillä lainalaskurin yhteydessä, ja lainaehtojen sekä muiden tärkeiden tietojen löytäminen verkossa on vaivatonta. POP Pankki tarjoaa myös muita lainatuotteita, kuten POP Pikalaina, Lainaturva ja Korkosuojaus, joten vaihtoehtoja on lukuisia tilanteen mukaan. ’Ota yhteyttä’ -toiminto helpottaa asiakkuuteen liittymistä.

Esimerkkilaskelma: Kustannukset ja ehdot käytännössä

POP Pankin tarjoama POP Joustoluotto tarjoaa läpinäkyvyyttä lainan kuluissa ja ehdoissa. Luotonanto on räätälöity asiakkaan tarpeisiin, ja korko määräytyy yksilöllisesti. Tässä osiossa tarkastelemme lainaesimerkkiä ja eri lainaehtoja, jotka auttavat ymmärtämään lainan todellisia kustannuksia.

 • Lainaesimerkin analyysi: Esimerkkilaskelman mukaan 10.000 euron vakuudettoman joustoluoton todellinen vuosikorko on 9,47%, sisältäen Euribor 6 kk + 7 % nimelliskoron. Tämä tarkoittaa, että 84 kuukauden maksuajalla kokonaiskustannukset nousevat 13 546,00 euroon, joka sisältää myös kuukausittaisen 12,50 euron hoitomaksun. Kuukausieräksi muodostuu tällöin 148,84 euroa.
 • Eri lainaehtojen vertailu: On suositeltavaa vertailla esimerkiksi POP Joustoluoton, Panttausehtojen ja Takausehtojen välillä. Korkosuojaus, Lainaturva ja Lainavakuutus ovat myös tärkeitä tuotteita pohdittaessa lainan turvallisuutta ja joustavuutta. Kaikki ehdot löytyvät selkeästi ja läpinäkyvästi POP Pankin verkkosivuilta tai neuvottelun yhteydessä konttorissa.

Täydelliset lainaehdot ja kustannukset kannattaa aina tarkistaa huolellisesti ennen lainasopimuksen hyväksymistä. POP Pankki tarjoaa laajan valikoiman lainatuotteita, ja asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä lisätiedon saamiseksi tai henkilökohtaisen lainaneuvonnan varaamiseksi.

Oman talouden hallinta laina-aikana

 • Strategiat taloudenhallintaan lainan takaisinmaksun aikana: Käyttämällä realistista ja joustavaa talousstrategiaa voit saada tasapainoa talouteesi samalla, kun lyhennät lainaasi. On tärkeää asettaa selkeitä tavoitteita, pitää huolta säännöllisistä tuloista ja menojen seurannasta.
 • Budjetoinnin ja suunnittelun merkitys: Budjetin laatiminen auttaa sinua seuraamaan rahavirtaasi ja varmistamaan, että sinulla on varaa kuukausittaisiin maksueriin. Aloittele budjetointia arvioimalla tulot ja välttämättömät menot, ja aseta erikseen budjetti ylimääräisille menoille ja lainan lyhennykselle.

Neuvot talouden tasapainottamiseen lainanmaksun ohella

Vinkkejä talouden hallintaan lainan takaisinmaksun aikana:

 • Suunnittele etukäteen ja tee muutoksia aina tarvittaessa.
 • Säästä säännöllisesti – pienetkin summat voivat kasvaa isoksi turvaverkoksi.
 • Älä unohda varautua yllättäviin menoihin – näin vältät uuden lainan tarpeen.
 • Käytä hyväksesi POP Pankin resursseja, kuten lainalaskureita ja neuvontapalveluita taloudesi tervehdyttämiseksi.

Lainan korot ja kustannukset – Mitä odottaa?

Lainanottajan on tärkeää ymmärtää lainansa kokonaiskustannukset ennen sopimuksen allekirjoittamista. POP Pankin tarjoamien lainatuotteiden kulurakenne on selkeä ja läpinäkyvä, jonka ansiosta asiakkaiden on helppo hahmottaa lainan todelliset kustannukset. Korko ja mahdolliset lainanhoitomaksut muodostavat suurimman osan lainan kokonaiskustannuksista.

POP Pankin Joustoluoton korko määräytyy yksilöllisesti, perustuen lainanhakijan taloudelliseen tilanteeseen. Esimerkkilaskelma vakuudettomalle 10.000 euron Joustoluotolle esittää ehtoja, kuten 6 kk:n Euriborin lisäksi 7 %:n marginaali, josta muodostuva nimelliskorko on 6,47%. Vastaavasti todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainan kustannukset, on 9,47% (tilanne 19.2.2021). Tällöin koko lainan ja sen kustannusten yhteissumma kohoaa 13 546,00 euroon.

 • Nostettavan lainasumman ja maksuajan voi laskea kätevästi POP Pankin lainalaskurilla, joka ei vaadi kirjautumista.
 • Lainan hakeminen on mahdollista niin verkossa kuin konttorissakin, ja laina on käytettävissä suoraan verkkopankista lainapäätöksen jälkeen.
 • Lainan voi nostaa myös osissa, ja jo maksettua luottoa voi uudelleenkäyttää ilman uusia sopimuksia.

Tutkittaessa lainaehtoja on huomioitava, että lainaturvatuotteet kuten Lainavakuutus ja Korkosuojaus, voivat tarjota lisäsuojaa talouden yllättävissä tilanteissa. Ennen lainan ottamista onkin olennaista vertailla eri lainantarjoajien ehtoja ja kustannuksia, jotta löydettäisiin itselle sopivin ja edullisin vaihtoehto.

Miten liittyä POP Pankin asiakkaaksi?

POP Pankin asiakkaana pääset nauttimaan räätälöidyistä rahoitusratkaisuista ja henkilökohtaisesta palvelusta. Asiakkuus ei edellytä aikaisempaa suhdetta pankkiin, ja liittymisprosessi on suunniteltu olemaan sujuva ja yksinkertainen. Prosessi alkaa kätevällä lainalaskurilla, joka auttaa sinua hahmottamaan mahdollisten lainatarpeiden kustannuksia ilman kirjautumista taikka sitoumuksia.

Asiakkaaksi tulemisen vaiheet selitettynä

Kattava opas asiakkaaksi liittymiseen POP Pankissa:

 • Lainalaskuri: Laske lainasumma, maksuaika ja kuukausierä.
 • Hakemus: Lähetä lainahakemus verkossa, varaa verkkotapaaminen tai käy konttorissa.
 • Lainapäätös: Kun lainapäätös on myönnetty, luotto on välittömästi käytettävissäsi.
 • Nosto: Joustoluotto antaa vapauden nostaa lainaa tarpeen mukaan, sopimusta muuttamatta.
 • Asiakkaaksi liittyminen on helppoa; aloita yksinkertaisesti ottamalla yhteyttä POP Pankkiin.

Kirjoittajasta

Johanna on kokenut copywriter ja rahoitusalan asiantuntija, jolla on laaja tietämys lainoista ja rahaan liittyvistä aiheista. Johanna on kauppatieteiden kandidaatti, mikä on antanut hänelle vankan pohjan ymmärtää kuluttajien jokapäiväistä talousarkea. Hän on omistautunut jakamaan tätä tietoa yleisölle selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.

Johanna Laine